Rekommenderar vår samarbetspartner Tandläkare Anna Nord.

Hos Leg. Tandläkare Anna Nord i Huddinge Centrum finner du ett erfaret arbetslag med allra högsta servicenivå och expertis. Här jobbar specialisterna med toppmodern teknik för att alltid ge patienterna den bästa och tryggaste behandlingen för deras individuella behov. Det smidiga läget i Huddinge Centrum gör att man snabbt och enkelt kommer dit med bil, buss eller pendeltåg, oavsett var i Stockholm man åker från.

Bland utbudet hos Leg. Tandläkare Anna Nord finns inte bara vanliga tandläkartjänster som utförs i förebyggande tjänster, som exempelvis tandundersökning. Här finner du även ett brett utbud av specialtjänster samt behandling av akut tandvärk. Tandpolering, tandimplantat och fyllningsterapi är några fler exempel på klinikens mest populära tjänster.

Vid behandling hos Leg. Tandläkare Anna Nord är det möjligt att använda både tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd, då kliniken ansluten till Försäkringskassan. Dessutom har kliniken i många fall möjlighet att erbjuda räntefri delbetalning av tandvård i samarbete med Wasa Kredit.

En förutsättning för att leva ett lyckligt och bekymmersfritt liv är att man har en god tandhälsa och tandhygien. Därför bör man ta sin tandvård på allvar och besöka tandläkaren regelbundet. Specialisterna hos Leg. Tandläkare Anna Nord förstår att alla situationer är unika och att det inte finns en enda lösning som passar alla. Många människor känner sig lite obekväma med tandläkarbesök och många tror att det kostar mycket pengar. Men om man vänder sig till en sådan kunnig expert som Tandläkare Anna Nord, så upptäcker man snart att tandvård vare sig behöver vara dyrt eller läskigt.

För att undvika långvariga och komplicerade tandbesvär är det viktigt att arbeta förebyggande med sin tandhälsa. Inte alla har dock den möjligheten och dessutom kan tandbesvär visas väldigt plötsligt. Det är Leg. Tandläkare Anna Nord och hennes personal väl medvetna om. Kliniken tar emot patienter för såväl förebyggande tandundersökning som behandling av akuta eller komplicerade tandbesvär. Det är aldrig för sent att ta tag i sin tandhälsa, men det är heller aldrig för tidigt.

Patienterna hos Leg. Tandläkare Anna Nord brukar oftast bli trogna återkommande kunder, tack vare en trevlig bemötning och humana metoder som skapar goda kundrelationer. Många av tandklinikens patienter uppskattar även det smidiga bokningssystemet och den goda tillgängligheten, eftersom tandbesvär kan dyka upp väldigt plötsligt. Om det börjar bli dags att boka en tid för tandundersökning eller behandling av tandbesvär, så rekommenderar vi starkt att vända dig till Leg. Tandläkare Anna Nord!

Hos vår Tandklinik Huddinge jobbar erfarna proffs.

Random Posts

LOAD MORE

Vara kompisar: